aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΓιοβάνοβιτς: «Τεράστιας σημασίας η πρόκριση, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς»

Γιοβάνοβιτς: «Τεράστιας σημασίας η πρόκριση, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς»

Στην τεράστια, όπως τη χαρακτήρισε, σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη (0-1)-πρόκριση επί του Ατρομήτου, στάθηκε μετά το ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαιη, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους απογοήτευσαν με την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (2-1, 23/10), γεγονός που οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να συμβεί και στο παιχνίδι του Περιστερίου.

Αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για:

-την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Έχει τεράστια σημασία η πρόκριση σ’ αυτό το παιχνίδι».

-το εάν το σημείο-«κλειδί» ήταν το πώς αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στην άμυνα του Ατρομήτου: «Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ουσιαστικά ήμασταν η πιο επικίνδυνη ομάδα. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Το ελέγχαμε στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε πίεση, που ήταν φυσιολογικό, όμως είχαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια».

-τη διαχείριση του ματς: «Ήμασταν συνειδητοποιημένοι για το πόσο σημασία έχει για εμάς αυτή η νίκη. Ακόμη ψάχνουμε την ταυτότητά μας. Την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς, δεν θέλαμε να το κάνουμε σήμερα. Θα φεύγαμε από έναν θεσμό, στον οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ