aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΑνατρεπτική πρόκριση για τον Ιωνικό εν μέσω... ομορφιών

Ανατρεπτική πρόκριση για τον Ιωνικό εν μέσω… ομορφιών

Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε την Τετάρτη (27/10) ο Ιωνικός, ο οποίος αποχώρησε με το υπέρ του 2-1 -και μάλιστα με ανατροπή- από την έδρα της Ξάνθης.

Σε ένα συναπάντημα μεταξύ… γνωστών από την περυσινή τεράστια μάχη για την άνοδο στη Super League 1. Ένα παιχνίδι, το οποίο σε σχέση με τη χθεσινή πρώτη μέρα της 5ης φάσης, δεν ακολούθησε το μοτίβο των εκπλήξεων -αφού πέρασε το φαβορί- αλλά το έπραξε σε ό, τι αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς ακυρώθηκε καθαρό τέρμα των φιλοξενούμενων με το σκορ στο εις βάρος τους 1-0, ενώ δεν μέτρησε το -επίσης- καθαρό γκολ των γηπεδούχων στο 86′.

Πολύ καλό πρόσωπο από την Ξάνθη, η οποία έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη φετινή Super League 2. Ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ -κόντρα στην τέως ομάδα του- στο 26′, με τους γηπεδούχους να είναι εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, όπου ίσως δικαιούνταν ακόμα ένα γκολ. Μοιραίος για την ομάδα του Μονρόι ο Ιμπραΐμι, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 6′ και είχε δοκάρι στο 31′.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νίκαιας ο Τουράμ, ο οποίος -όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο- είχε ασίστ (76′ Ντάλσιο) και γκολ (79′), οδηγώντας την ομάδα του στην ανατροπή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Μονρόι): Ίτσο – Πολίμος, Παπάζογλου (74′ Μπάτζιος), Μιχαήλ – Τζανακάκης (74′ Δεληγιαννίδης), Γκόμεζ, Τσέλιος (90’+1′ Δημητριάδης Τ.), Δόρης (64′ Κρητικός), Μονρόζ – Πλατέλλας, Ιμπραΐμι.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος – Κωνσταντινίδης (46′ Βαφέας), Μύγας, Λουάν, Βαλεριάνος (61′ Καμπράλ), Κιάκος – Μπάσα (46′ Άοσμαν), Πογοσιάν (46′ Γκοτσούλιας), Ντάλσιο – Μάναλης (85′ Σάντσες), Τουράμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ