aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θύελλα ήταν… ο Ατρόμητος!

Η διαφορά δυναμικότητας; Χαώδης. Η Θύελλα Καμαρίου έπαιζε πέρσι στα τοπικά των Κυκλάδων και ο Ατρόμητος διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Από την στιγμή μάλιστα που η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε κίνητρο και ήθελε νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, το πράγμα έγινε ακόμα χειρότερο για την ομάδα της Σαντορίνης.

Η αντίσταση της Θύελλας κράτησε μόλις 9 λεπτά. Από εκεί και μετά Θύελλα ήταν ο… Ατρόμητος, ο οποίος με το ευρύ 0-8, που ήρθε σχεδόν με περπάτημα στην επανάληψη, προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο ένατο λεπτό με κοντινό πλασέ του Βασιλακάκη και από εκεί και μετά σχεδόν κάθε κατεβασιά μύριζε ή έμπαινε γκολ!

Ένα εκπληκτικό σουτ του Ούμπιντες έφερε το 0-2 (12’), ενώ από κόρνερ του ίδιου παίκτη και κεφαλιά του αμαρκάριστου Καρασαλίδη (15’) ήρθε και το τρίτο τέρμα.

Ο Μούγιακιτς είδε το καθαρό του γκολ να ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ (25’) και τρία λεπτά αργότερα πήρε το αίμα του πίσω, αφού ο Βασιλακάκης «έσπασε» το οφσάιντ και του σέρβιρε σε κενή εστία το 0-4!

Ο Ατρόμητος έκλεισε το ημίχρονο με ένα σπάνιο στατιστικό, αφού το 0-5 ήρθε με πέμπτο διαφορετικό σκόρερ, όταν ο Σάκιτς μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικές αποκρούσεις του Ανδριόλα βρήκε την ευκαιρία να χριστεί κι αυτός σκόρερ (44’, 0-5).

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έριξε ρυθμούς στην επανάληψη, αλλά ακόμα και περπατώντας έφτιαχνε φάσεις μπροστά στην εστία του Ανδριόλα. Για την οικονομία της συζήτησης, ας αποφύγουμε τις χαμένες ευκαιρίες κι ας εστιάσουμε μόνο σε αυτές που μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Ο Έντιν Μούγιακιτς με όμορφο συρτό σουτ έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση (65’, 0-6), ενώ τα δύο τελευταία τέρματα μπήκαν ξανά από διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Κωτσόπουλος (74’) και ο Ενσικουλού (80’) ολοκλήρωσαν τον εφιάλτη για την ομάδα της Σαντορίνης (0-8), που απέτυχε να βάλει το γκολ της τιμής, όταν ο Θεοδωράκης αρνήθηκε το γκολ σε τετ-α-τετ με τον Λιγνό (73’).

Θύελλα Καμαριού: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (56’ Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61’ Βλαβιανός), Δαβιλάς, Μαυρομάτης.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Σάκιτς (53’ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Γαρουφαλιάς, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66’ Ρονάλντο), Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ