aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΘα περιμένουν… Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για την κλήρωση του κυπέλλου

Θα περιμένουν… Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για την κλήρωση του κυπέλλου

Λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, για να μάθουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου, το οποίο, φέτος, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εκεί θα βρίσκονται, μετά από 68 ολόκληρα χρόνια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει αύριο (2/3) τη μέρα που θα διεξάγει την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κλήρωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, αυτή θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Παρασκευή, 17 Μαρτίου.

Την προηγουμένη, 16 του μήνα, θα μάθουμε αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει ή όχι στο Europa League, με την ομοσπονδία να επιθυμεί να διαμορφώσει ανάλογα και το πρόγραμμα του Κυπέλλου.

Να σημειώσουμε ότι, αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν επί της Μπεσίκτας, θα έχουν δυο ακόμα ματς στην Ευρώπη, στις 13 και 20 Απρίλη. Ο τελικός του Κυπέλλου, πάντως, είναι προγραμματισμένος, οριστικά, για το Σάββατο, 6 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ