aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΟ λόγος της έντασης μετά το γκολ της ΑΕΚ – Τι έγινε με Βαρδάκη και...

Ο λόγος της έντασης μετά το γκολ της ΑΕΚ – Τι έγινε με Βαρδάκη και Ξηροκώστα!

Ένας μικρός… χαμός έγινε μετά το γκολ του Όγκνιεν Βράνιες που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ με 2-1 κόντρα στον Άρη.

Ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και ο Άγγελος Χαριστέας μπήκε στο γήπεδο, ζητώντας από τους παίκτες του να αποχωρήοσυν.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ, ο Βόσνιος και οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς το πέταλο των οργανωμένων να πανηγυρίσουν. Εκεί βρισκόταν και ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας, ο οποίος πανηγύρισε έντονα και οι άνθρωποι του Άρη θεώρησαν πως έκανε προκλητικές κινήσεις.

Εκείνη τη στιγμή, φαίνεται πως υπήρξε λεκτική επίθεση στον οπαδό της ΑΕΚ, ανάμεσα σε αυτούς και από τον Λάζαρο Βαρδάκη, ο οποίος τον αποκάλεσε ανάπηρο (σσ. ο Νίκος Ξηροκώστας είχε τραυματιστεί σε αγώνα με τον Άρη εκτός έδρας με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι).

Μετά και από κάποιες αντιδικίες με ανθρώπους που βρέθηκαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, ο γυμναστής του Άρη έπεσε στο έδαφος και οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν πως υπήρξε βίαιη απώθησή του.

Τελικά, μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Ξηροκώστας και ο Λάζαρος Βαρδάκης είχαν τετ-α-τετ έξω από τα αποδυτήρια, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο γυμναστής του Άρη ζήτησε συγγνώμη, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ