aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λαχτάρησε από τον Βόλο αλλά πέρασε ο Ατρόμητος

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Ατρόμητος, που τα βρήκε… σκούρα, αλλά στο τέλος δεν την πάτησε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Βόλο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Παντελίδη, πήρε ωστόσο το εισιτήριο για την επόμενη φάση, χάρις στο 3-0 του πρώτου ματς.

Από νωρίς έμεινε με δέκα παίκτες η ομάδα του Περιστερίου, ενώ με εννιά τελείωσε το ματς ο Βόλος που πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι, με το δεύτερο πάντως να σηκώνει κουβέντα, όχι γιατί δεν ήταν, αλλά για την διπλή επαφή που είχε κατά την εκτέλεση ο Γκουαροτσένα, αφού θα έπρεπε να μην μετρήσει.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία του ματς στο ξεκίνημα, προσπαθώντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να διεκδικήσουν την ανατροπή και το πέτυχαν, πραγματοποιώντας ονειρώδες ξεκίνημα.

Η προειδοποιητική βολή ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 11’, όταν ο Φερνάντο έβγαλε την κάθετη στον Μπαλογιάννη, αλλά ο Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν» για τους Περιστεριώτες.

Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κυβρακίδη να ανατρέπει στην περιοχή τον Τσαούση και τον Γκουαροτσένα που ανέλαβε την εκτέλεση στο 13ο λεπτό να νικά τον Μανδά από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος αιφνιδιάστηκε και όσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει το παιχνίδι του, βρέθηκε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, χάνοντας από νωρίς την αβάντα του πρώτου ματς. Στο 22ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για χέρι του Καχίλα με τον Ισραηλινό να δέχεται κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα του. Ο Γκουαροτσένα ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και παρά το γεγονός ότι γλίστρησε στην προσπάθεια του, ευστόχησε για το 2-0.

Ωστόσο, το γκολ κακώς μέτρησε, αφού κατά την εκτέλεση, ο Ισπανός που έχασε την ισορροπία του, είχε δύο επαφές με την μπάλα, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται σωστά και τον Τσαμούρη να κλείνει τα αυτιά του και να δείχνει σέντρα.

Η ομάδα του Γκαγιέδο, όσο το ματς της έβγαινε προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα στο 51ο λεπτό, ο Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα στην κεφαλιά του Κανταμούρο, κρατώντας όρθια την ομάδα του Παντελίδη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 70ο λεπτό, όταν ο Μπαλογιάννης είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Τσαμούρη και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού, με τον ρέφερι να τιμωρεί την πρόθεση του παίκτη που πήγε με τα δύο πόδια επικίνδυνα στον αντίπαλο του. Σαν να μην έφτασε αυτό, η ομάδα του Γκαγιέδο έμεινε και με εννιά παίκτες στο 82’ αφού σωστά αποβλήθηκε ο Γκουαροτσένα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ταλόχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (28’ Στρούγκης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46’ Τόρες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ