aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚύπελλο Ελλάδας: Παιχνίδι επιβίωσης στο ΟΑΚΑ – Για την έκπληξη ο ΠΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Παιχνίδι επιβίωσης στο ΟΑΚΑ – Για την έκπληξη ο ΠΑΣ

Την έκπληξη ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους απ’ τις ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Στις 18:00 στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και να κυνηγήσει το όνειρο πρόκρισης στον τελικό. Οι Ηπειρώτες, που θα παραταχθούν χωρίς τους Κρίζμαν και Σιόντη, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν με δύο νίκες τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του double. Εκτός πλάνων του Μαρτίνς έχει τεθεί ο τραυματίας Βαλμπουενά, εν αντιθέσει με τον Ρέαμπτσιουκ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στις 20:00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει απαντήσεις μετά τον διασυρμό που υπέστη από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λάτσι, Σάκχοφ, αλλά και στον Σιμόες.

Στο άλλο στρατόπεδο ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, βγάζοντας αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του, στη διάθεσή του εκτός από τον Μιχάι που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ