aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚαραπαπάς: «Ζήσαμε χούντα! Η αστυνομία χτύπησε τους πάντες στα αποδυτήριά μας»!

Καραπαπάς: «Ζήσαμε χούντα! Η αστυνομία χτύπησε τους πάντες στα αποδυτήριά μας»!

Για σκηνικό χούντας έκανε λόγο ο Κώστας Καραπαπάς λίγη ώρα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού κατήγγειλε πως τα ΜΑΤ έκαναν «ντου» στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό (πετώντας, βέβαια, «σπόντα» για τη διαιτησία του Παπαπέτρου), ανέφερε πως έπεσε ανελέητο ξύλο εντός «Γ. Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα το πρόσωπο του φροντιστή της ομάδας.

Η δήλωση Καραπαπά: «Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, νομίζω πως όλοι είδατε και καταλάβατε τι έγινε απόψε με τον Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτυπούσε ανελέητα τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα.

Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση, να ψάξουν να βρουν. Να ασχοληθεί η Κυβέρνηση με αυτό το σοβαρό περιστατικό οπωσδήποτε. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ