Κανονικά το ΑΕΚ-Λαμία για το Κύπελλο

Στην ημερομηνία που ορίστηκε θα διεξαχθεί τελικά το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για το Κύπελλο. Η Σούπερ Λίγκα μετέφερε το ματς των Λαμιωτών με τον Πανιώνιο που προηγείτο δυο μέρες νωρίτερα...

Δεν θα χρειαστεί μεταφορά της ημερομηνίας για το πρώτο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία. Μετά τον ορισμό του ημιτελικού την Τετάρτη, 3 Απριλίου (21:30), δημιουργήθηκε θέμα για την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς δυο μέρες νωρίτερα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο λύθηκε σήμερα από τη διοργανώτρια, η οποία αποφάσισε να μεταφέρει την αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική το Σάββατο, 30 Μαρτίου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00)».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ