aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕπιβλητικά την πρωτιά ο ΟΦΗ – Ήττα στο Βόλο η Ξάνθη

Επιβλητικά την πρωτιά ο ΟΦΗ – Ήττα στο Βόλο η Ξάνθη

Σαν σίφουνας πέρασε από την Κέρκυρα ο ΟΦΗ, στο φινάλε των ομίλων του Κυπέλλου. Παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Φαιάκων, οι Κρητικοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, παίρνοντας τα ηνία του σκορ με το «καλημέρα».

Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς, μετά από οκτώ λεπτά παιχνιδιού, το σουτ του Κοιλιάρα κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντίνας πήρα την μπάλα στην επαναφορά από σουτ που είχε προηγηθεί και με πλασέ από κοντά διπλασίασε τα
τέρματα και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο για τους Κρητικούς.

Δεύτερη μέσω… Βόλου η Ξάνθη 

Στο άλλο ματς του έβδομου ομίλου, η Νίκη Βόλου υποχρέωσε την Ξάνθη σε ήττα, με 1-0, με τον Τζιόρα να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 72ο λεπτό.

Νικώντας με κοντινή προβολή τον Ζίφκοβιτς, αν και στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ… Η ακριτική ομάδα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 4’, με τον Καντά να σουτάρει εντός περιοχής και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, όμως όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή της έπεφτε.

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ που τους χάρισε εν τέλει και τη νίκη.

Έτσι, η μεν Ξάνθη τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ, ενώ η Νίκη Βόλου κατέγραψε την πρώτη της επιτυχία στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή για κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ