aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Focus στον «ιπτάμενο» Νεόφυτο Μιχαήλ

ΑΠΟΕΛ: Focus στον «ιπτάμενο» Νεόφυτο Μιχαήλ

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ πραγματοποίησε χθες (25/09) ντεμπούτο στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάνενα και του Ατρόμητου. Ο Κύπριος τερματοφύλακας ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του (2-1), «κατέβασε τα ρολά» στη νίκη των Ηπειρωτών επί του Ατρόμητου και ανάγκασε τα Ελλαδικά ΜΜΕ να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Συγκεκριμένα, η Ελλαδική ιστοσελίδα SDNΑ, «σκάλισε» τον φάκελο του πανήψυλου (1,90μ.) πορτιέρ κι έχει όλα εκείνα τα χρήσιμα tips που πρέπει κανείς να γνωρίζει για την αφεντιά του.

Δανεισμός…ελέω Περιστερίδη

1) Ακολούθησε το δρομολόγιο Λευκωσία – Γιάννενα το περασμένο καλοκαίρι με το φύλλο πορείας του ΑΠΟΕΛ ανά χείρας και υπογράφοντας ως δανεικός στον ΠΑΣ, που κινήθηκε αιφνιδιαστικά και υποχρεωτικά για την ενίσχυση στον «άσο» έπειτα από την δεύτερη ρήξη χιαστού σε 15 μήνες του Κώστα Περιστερίδη.

Το…παραθυράκι αγοράς

2) Οι Ηπειρώτες έχουν την δυνατότητα το προσεχές καλοκαίρι να προχωρήσουν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του από την κυπριακή ομάδα, μέσα σε ένα προδιαγεγραμμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένες (οικονομικές) προϋποθέσεις.

«Άκαπνος» στον ΑΠΟΕΛ

3) Ο Μιχαήλ άλλαξε δαχτυλίδια με τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2017 με συμβόλαιο που εκπνέει το 2021, χωρίς όμως να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους». Βλέπετε, το ίδιο κιόλας καλοκαίρι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Άρη Λεμεσού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να μην κινηθεί στη…σκιά των Γουότερμαν και Ρόμο κάτω από τα δοκάρια της κυπριακής ομάδας.

Δεν τον…είδε ο Χριστόπουλος

4) Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 1 επίσημο ματς με τον Άρη Λεμεσού στον πάγκο του οποίου κάθισε μεταξύ άλλων και για διάστημα τριών μηνών και ο νυν προπονητής της Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο μάνατζερ που τον έστειλε στον ΠΑΣ

5) Βρίσκεται κάτω από την…στέγη του Πανίκου Πουλλή κι είναι μανατζερικά «ομόσταβλος» με τον συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, Μίτε Τσικάρσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ