aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανησύχησε, αλλά προκρίθηκε ο Απόλλων Σμύρνης

Σχεδόν τίποτα δεν θυμάται ο κόσμος από το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, πέρα φυσικά από τους προπονητές των δύο ομάδων που σίγουρα θ’ αντίκρισαν πράγματα από τους ποδοσφαιριστές τους σε αυτή την χαλαρή, όπως αποδείχθηκε, περίσταση.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει την αναμέτρηση, δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη μπάλα μακριά από την περιοχή του, με τους Ντ’Ούρσο και Γκαρός από πλευράς «ελαφράς ταξιαρχίας» να είναι αρκετά κινητικοί. Ο δεύτερος, μάλιστα, έχασε ευκαιρία στο 43′ αδυνατώντας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στις κόντρες μπροστά από τον Ταΐρη που μπλόκαρε.

Τα Τρίκαλα έκαναν τρομερό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′, στην τρίτη εξαιρετική τους στιγμή για γκολ, άνοιξαν το σκορ! Αφού είχε προηγηθεί μια τρομερή απόκρουση του Βάσιτς σε εξ επαφής σουτ μέσα από την περιοχή κι ένα χαμένο τετ-α-τετ του Καπού, ο τελευταίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ στο 54′ από ασίστ του Συμελίδη για το 1-0!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και ήταν… δώρο από τον Ταΐρη που έκανε κακή έξοδο, έχασε τη μπάλα σε σέντρα του Τσιάρα και ο Ελ Χέλβε ισοφάρισε εύκολα στο 1-1. Η ισοφάριση αυτή προκάλεσε ισχυρό αντίκτυπο στην ψυχολογία με την οποία είχαν μπει οι γηπεδούχοι στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και ο Απόλλωνας απέκτησε ξανά τον έλεγχο για να πάρει εν τέλει την πρόκριση με το ισόπαλο σκορ δίχως περαιτέρω… περιπέτειες.

Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Αστέρας Τρίπολης 9

2.Απόλλων Σμύρνης 4

3.Τρίκαλα 2

4.Απόλλων Παραλιμνίου 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα: Ταΐρης, Γκουγκούδης, Συριόπουλος, Πάνος, Νιάρος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (66′ Γιουκαρής), Τριανταφυλλάκος (88′ Κατσαντώνης), Κάπος, Συμελίδης, Σταματάκος (69′ Μακρίδης)

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Κύργιας, Βαφέας, Λούκιτς, Ρώσση, Πέδρο (53′ Τομάς), Γκίνο, Ντουρσό, Βάρκας (53′ Ελ Χέλβε), Γκάρος (71′ Κονέ), Ντεφεδερίκο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ