aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κυανέρυθρη»… αντεπίθεση

Ο Πανιώνιος κράτησε τον Άρη στο μηδέν στη Νέα Σμύρνη, βρήκε γκολ με τον Ντομίνγκεζ και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του (1-0) στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο!

Επαγγελματική νίκη από την μία πλευρά (Πανιώνιος), ήττα που δείχνει το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση από την άλλη (Άρης). Κάπως έτσι ήταν η εικόνα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι και να παίρνουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να παίζουν σχεδόν μονότερμα στο δεύτερο ημίχρονο, να έχουν δοκάρι, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν.

Έτσι με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έφτασε τους 7 βαθμούς και κυρίως έδειξε πως το κακό βαθμολογικά ξεκίνημα, είχε να κάνει μόνο με το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, ενώ αυτή του Πάκο Ερέρα, πως θα πρέπει να βρει τρόπους να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλιώς θα το πληρώσει στην συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ