aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τοροσίδης!

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τοροσίδης!

Φινάλε με κούπα για τον Τοροσίδη. Ο 35χρονος άσος έγραψε τον επίλογο στην πλούσια καριέρα του, καθώς ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ήταν το τελευταίο ματς του ως ποδοσφαιριστής.

Ήταν το πιθανότερο σενάριο, αλλά πλέον είναι οριστικό, αφού επιβεβαιώθηκε μετά το φινάλε του αγώνα, στον οποίο έπαιξε ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας και έγινε αλλαγή στο 80’ με τον Σεμέδο να παίρνει τη θέση του.

Ο Τοροσίδης αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2002 όταν πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα της Ξάνθης, στην οποία έμεινε μέχρι το 2007. Όταν και πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όπου παρέμεινε μέχρι το 2013, καθώς πήρε μεταγραφή για τη Ρόμα.

Το 2016 πήγε στην Μπολόνια και το 2018 επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Με τον οποίο κατέκτησε συνολικά 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα μαζί με τη φετινή σεζόν. Επιπλέον κατέκτησε το Σούπερ Καπ το 2007.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ