aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚρατάει χαμηλά την μπάλα ο Ιβάν - Φουλάρει για Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο Ιβάν – Φουλάρει για Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Κάτι παραπάνω από αναγκαίο είναι το “διπλό” για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, το ερχόμενο Σάββατο. Οι “πράσινοι”, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, διατήρησαν το απόλυτο μέσα στην έδρα τους, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει τρίποντο μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι με τους Αρκάδες είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα και ως τέτοιο το βλέπουν άπαντες στο τριφύλλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο σε ό, τι αφορά την πνευματική προετοιμασία της ομάδας. Αφήνει πίσω το πρόσφατο παιχνίδι με τους Νικαιώτες, κρατάει χαμηλά την μπάλα, δεν αφήνει κανέναν να… ξεφύγει από αυτό το πνεύμα και μεταδίδει αυτή τη νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του. Είναι κάτι που ο Σέρβος το κάνει από την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τα καλά, προσπαθεί να διορθώσει τα άσχημα και κοιτάζει στα… επόμενα. Ο μεγάλος στόχος τώρα δεν είναι άλλος από τη νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια νίκη που αν έρθει θα είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Για τους βαθμούς, για το σερί και φυσικά την ψυχολογία όλων στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα μη νικηφόρα αποτελέσματα εκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ