aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚρατά τη νίκη, αλλά αναγκαία η βελτίωση στον Ολυμπιακό

Κρατά τη νίκη, αλλά αναγκαία η βελτίωση στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο ζητούμενο των τριών βαθμών με λυτρωτή τον Δημήτρη Μάνο στο 90’, ωστόσο προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0). Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά δεν ήταν άστοχοι, αλλά τους έλειψε η δημιουργία και η παραγωγή φάσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρα από την ευκαιρία του Φετφατζίδη από την εξαιρετική πάσα του Νάτχο δεν υπήρξαν άλλες φάσεις ως αποτέλεσμα καλής ομαδικής λειτουργίας.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην πέμπτη τους φετινή νίκη, αλλά και τρίτη φετινή που έρχεται στο φινάλε, μετά από αυτές επί του Αστέρα Τρίπολης (2-1 στο 92’) και Πανιώνιο (0-1 στο 92’). Είναι προφανές πως ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να αλλάξει πολλά, προκειμένου η ομάδα του να μην καρδιοχτυπά ή να μην έχει απώλειες όπως σε προηγούμενα ματς.

Μια δύσκολη εβδομάδα μόλις άρχισε για τον Ολυμπιακό, που την Πέμπτη αντιμετωπίζει στο Παμπελοποννησιακό την Παναχαϊκή (17:15) για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ