aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κόβονται» άλλοι πέντε από το ρόστερ του Ολυμπιακού

«Κόβονται» άλλοι πέντε από το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ένα ρόστερ αποτελούμενο μόνο από όσους πραγματικά ο ίδιος υπολογίζει θέλει να έχει στη διάθεσή του ο Τάκης Λεμονής για το δεύτερο γύρο. Γι’ αυτό και δεν θέλει ο αριθμός των παικτών να ξεπερνά τους 23-24 (μαζί με τους τρεις γκολκίπερ).

Έτσι εκτός από τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν τουλάχιστον άλλοι 4-5 παίκτες, που μαζί με τις 3-4 μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν θα φέρουν τον αριθμό του ερυθρόλευκου δυναμικού στον επιθυμητό βαθμό.

Πλέον, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με τα παιχνίδια του Κυπέλλου να… σοβαρεύουν, ο προπονητής των Πειραιωτών θέλει να υπολογίζει σε έναν σταθερό κορμό παικτών. Τα «πειράματα», οι δοκιμές και οι ευκαιρίες περιορίζονται στο ελάχιστο, αφού πλέον όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και ο Τάκης Λεμονής θέλει να πορευτεί με όσους παίκτες εκτιμά ότι μπορούν να προσφέρουν. Ταυτόχρονα θα αποφευχθούν και οι όποιες τυχόν γκρίνιες από παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του αλλά παραμένουν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ