aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚουρμπελης: «Είναι ψυχολογικό το θέμα…»

Κουρμπελης: «Είναι ψυχολογικό το θέμα…»

Άμεσα πρέπει ο Παναθηναϊκός να σηκώσει κεφάλι και να αφήσει στην άκρη την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

«Μπήκαμε λίγο καλύτερα απ’ ό,τι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια δείξαμε το ίδιο πρόσωπο με τα άλλα ματς. Οπότε ήταν σαν να μη κάναμε τίποτα. Δεχθήκαμε και το γκολ στο τέλος, για να μας ρίξει κι άλλο ψυχολογικά», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει πίσω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που χάσαμε στην Τρίπολη», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τους λόγους δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός, υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι είναι πρώτα απ’ όλα ψυχολογικό το θέμα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι σε όλα τα ματς μακριά από τη λεωφόρο ήμασταν πολύ λιγότερο απειλητικοί, ενώ στην έδρα μας δημιουργούμε πολύ περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε. Στα εκτός έδρας παιχνίδια οι φάσεις γίνονται πολύ πιο αραιά κι έτσι είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ