aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κουνάει… σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ έτοιμος για τα… αστέρια. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Ρισβάνη στο πρώτο μέρος για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου (0-1) στη Νέα Σμύρνη και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο «δικέφαλος του βορρά», που θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις. Από την μεριά του ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος και ακόμη μία στην έναρξη του δεύτερου, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε ούτε… τελική.

Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους οκτώ βαθμούς, ωστόσο δεν μπορεί να είναι ακόμη σίγουρος για τίποτα. Και αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που διακόπηκε (εφόσον το πάρει στα χαρτιά θα… εκτοξευθεί στη βαθμολογία) αλλά και η απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό του Βόλου, από την οποία μπορεί να του αφαιρεθούν βαθμοί!

Η βαθμολογία των πλέι οφ
ΠΑΟΚ 8 (2-1)*
ΑΕΚ 6 (2-1)
Πανιώνιος 4 (2-3)
Παναθηναϊκός 2 (1-2)*
*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης (58’ Σταυρόπουλος) , Γκοϊοτά, Σαββίδης (80′ Bουκελάτος), Μπεν, Ταπόκο, Κόρμπος, Καθάριος, Μασούρας (53’ Μαχμούτοβιτς).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Πούγγουρας (46’ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (68’ Πέλκας), Ενρίκε (86′ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ