aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚωστή: Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για την βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού

Κωστή: Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για την βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς βρίσκεται ο Ιωάννης Κωστή, όπως σημείωσε η ιστοσελίδα μας σε χθεσινό (6/10) ρεπορτάζ. Το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας δεν αποδέχθηκε την πρόταση των ερυθρολεύκων του Πειραιά που κατατέθηκε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός επέστρεψε και έτσι οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει νέο κύκλο επαφών.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανατροπή στο θέμα Κωστή, μία ανάσα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου επιβεβαίωσε τα πιο πάνω σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Για να είμαστε ειλικρινής, το συζητήσαμε ξανά, ήμουν βέβαιος πως την επόμενη σεζόν ο Κωστή δεν θα αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι τεράστιο ταλέντο και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ένας 19χρονος που αγωνίζεται με εμπειρία 30χρονου. Έχουμε μια βελτιωμένη πρόταση στα χέρια μας, θα δούμε. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση. Η προηγούμενη συμφωνία χάλασε στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ο ποδοσφαιριστής μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, είναι προσγειωμένος, μεγάλωσε με τα ιδανικά της Νέας Σαλαμίνας. Μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του σωματείου αλλά και του ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ