aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚορυφή και μετά… Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Κορυφή και μετά… Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Μόνο το παιχνίδι με τη Λαμία είναι υποχρεωμένοι να έχουν στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί απόψε στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Οι Πειραιώτες μετά την υπέρβαση με την Τότεναμ και το 2-2 στην πρεμιέρα του Champions League, δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ΟΑΚΑ.

Ενόψει και του δεύτερου αγώνα στο Champions League, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει στους παίκτες του πως προτεραιότητα είναι το «τρίποντο» απέναντι στη Λαμία.

Άλλωστε, δεν υπάρχει περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες πριν ταξιδέψουν στη Σερβία για το πρώτο ματς που θα κρίνει κατά τα φαινόμενα το ευρωπαϊκό τους μέλλον.

Στα αποψινά, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τον Ολυμπιακό κόντρα στην ομάδα από τη Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, με τους Σουντανί και Ποντένσε στα δύο άκρα. Ο Βαλμπουενά θα έχει ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ