aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚόντρα στον κακό του δαίμονα ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στον κακό του δαίμονα ο Παναθηναϊκός

Ήταν 25 Απριλίου του 2015 όταν ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την τελευταία του εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Έκτοτε οι «πράσινοι» μετρούν τρεις σερί ήττες στο γήπεδό τους, 0-1, 1-2 και 1-2. Σε αυτό το αρνητικό σερί θέλουν απόψε να βάλει τέλος η ομάδα του Γιώργου Δώνη φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ τους Ακρίτες (19:00).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη και τον Καμπετσή που δεν έχει συνέλθει πλήρως μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα επανέλθει η τετράδα στην άμυνα, με τον Μαυρομμάτη παρτενέρ του Κολοβέτσιου και τους Ινσούα και Γιόχανσον στο αριστερό και δεξί άκρο άμυνας αντίστοιχα. Κάτσε και Δώνης θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Χατζηθεοδωρίδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη μπροστά τους. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Μακέντα είναι στην αποστολή αλλά επειδή έχασε αρκετές προπονήσεις είναι ερωτηματικά αν θα ξεκινήσει στο ματς ή θα προτιμηθεί ο Βέργος και ο Ιταλός θα περάσει στη διάρκεια του ματς σαν αλλαγή.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται επίσης οι Ξενόπουλος, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Τζανδάρης, Στάικος, Μουνιέ, Άλτμαν και Εμμανουηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ