aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚοντά σε Ματέους, πάει για Κοντέ ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Ματέους, πάει για Κοντέ ο Ολυμπιακός

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Ματέους Ρέις για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ».

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φτάσει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης φέρεται να μην… κρατιέται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, όμως αύριο δεν αποκλείεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ρίο Άβε κόντρα στην Τοντέλα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή προέκυψε ξαφνικά ένα ρεπορτάζ για τον Κουφρέ της Βελέζ, ως εναλλακτική λύση.

Για τα δεξιά, τώρα, φαίνεται πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πρόκειται για γάλλο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται πως αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίς ως μία εναλλακτική λύση για τον Ραφίνια που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Οι Ισραηλινοί φέρονται να αξιώνουν περίπου μισό εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου οπισθοφύλακα, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και ίσως γίνει η «δουλειά» με λιγότερα χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ