aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κλείνει» Τσόσιτς, κοντά σε Τραούστασον η ΑΕΚ

«Κλείνει» Τσόσιτς, κοντά σε Τραούστασον η ΑΕΚ

Με γοργούς ρυθμούς εφαρμόζεται το πλάνο ενίσχυσης της ΑΕΚ. Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η συμφωνία της με τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε και την Τρίτη πηγαίνει στο Κίελτσε, η «Ένωση» είναι κοντά στο να κλείσει δύο ακόμη παίκτες.

Πιο κοντά βρίσκεται ο Ούρος Τσόσιτς, που προορίζεται για να πλαισιώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο 25χρονος Σέρβος στόπερ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, που τα έχει βρει και με την Έμπολι. Πιθανότατα θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και η ιταλική ομάδα θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Τσόσιτς, που μετρά 43 συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να αποκτηθεί.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ πλησιάζει σε απόκτηση εξτρέμ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε επαφές με τη Ραπίντ Βιέννης για τον 24χρονο Ισλανδό ακραίο Άρνορ Τραούστασον, που φέρεται να τα έχει βρει με την «Ένωση». Ο 13 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και 5 γκολ, ανάμεσα στα οποία ένα απέναντι στην Ελλάδα) έχει συμβόλαιο με τους Αυστριακούς μέχρι το 2020 και εκείνοι τον απέκτησαν πέρσι από τη Νόρκεπινγκ. Φέτος είχε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη Ραπίντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ