aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κλείνει τον Ελ Γκαζί ο Ολυμπιακός, εγκαταλείπει του Ροντρίγκες»

«Κλείνει τον Ελ Γκαζί ο Ολυμπιακός, εγκαταλείπει του Ροντρίγκες»

Για αλλαγή… ρότας του Ολυμπιακού κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με την προσπάθεια να ντύσει στα χρώματά του στον Γκάρι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με την «sporx.com» η ελληνική ομάδα βλέποντας ότι δεν μπορεί να βρεθεί μια άκρη σχετικά με την απόκτηση του άσου της Φενέρμπαχτσέ με αποτέλεσμα να έχει στρέψει το βλέμμα του στον Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα.

«Ο Γκάρι Ροντρίγκες για περίπου έναν μήνα είναι σε συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Αλ Γκαζί της Άστον Βίλα να είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Ελ Γκαζί πήρε μετεγγραφή στην Άστον Βίλα από την Λιλ έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ. Σε 79 παιχνίδια για την αγγλική ομάδα έχει 14 γκολ και 13 ασίστ. Ο Ολλανδός άσος συνεργάζεται με τον Ζόρζε Μέντες με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να τον αποκτά με δανεισμό ενός έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ