aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλείνει το θέμα προπονητή, ανοίγει του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Κλείνει το θέμα προπονητή, ανοίγει του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Δεν έχει φύγει από το μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Από την πρώτη στιγμή, τον Ιανουάριο του 2012, που πήρε μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ δίνοντας τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα, φρόντιζε και ο ίδιος να στέλνει πολύ συχνά μηνύματα ότι καποια μέρα θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Κάθε καλοκαίρι το όνομά του ήταν σταθερά μέσα στην μεταγραφολογία γύρω από τον ΠΑΟΚ, όμως, επί της ουσίας δεν υπήρχε κανένα θέμα, αφού ο Πορτογάλος ήταν απλησίαστος και ο ίδιος ζεστός με την πολύ καλή πορεία της Βόλφσμπουργκ.

Τα δεδομένα, όμως, τώρα αλλάζουν, η γερμανική ομάδα επιχειρεί ανανέωση μιας και φέτος σώθηκε στο παρά πέντε από τον υποβιβασμό και πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ δεν μοιάζει μία άπιαστη θεωρία. Με βάση τα όσα διαρρέονται στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ τον πουλάει με περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα και είναι διατεθειμένος να ρίξεις τις απολαβές του αρκετά κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως που έπαιρνε σους λύκους, ενώ έχει πλέον ομαλοποιήσει τη σχέση του με τον Γιώργο Σαββίδη.

Όλο αυτό το πακέτο δεν περνά απαρατήρητο στα υψηλά κλιμάκια της Τούμπας και γι’ αυτό Σαββίδης και Μίχελ θα διευρευνήσουν πόσο πιθανό είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ τον 31χρονο ακραίο από την Βόλφσμπουργκ.

Η συζήτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα θα γίνει μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή, αφού η παρουσία του κόουτς της ομάδας (όποιος κι αν είναι αυτός) είναι υποχρεωτική σε μία καθοριστική σύσκεψη για τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ. Το εγχείρημα, βέβαια, μοιάζει δύσκολο με βάση τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, αυτη τη φορά, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ