aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κλείνει» στον «δικέφαλο» ο Πέδρο Ενρίκε

«Κλείνει» στον «δικέφαλο» ο Πέδρο Ενρίκε

Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στη Γαλλία ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ με επιτυχία. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη έχοντας έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Πέδρο Ενρίκε αλλά χωρίς τη συγκατάθεση της Ρεν για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο και όπως ευελπιστούν στον ΠΑΟΚ σύντομα θα επέλθει και εκεί συμφωνία, με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου να κάνουν λόγο για «ένα ζήτημα δύο τριών ημερών».

Απλά η Ρεν που έχει ήδη παραχωρήσει και άλλον ακραίο, τον Ντεπ στη Βόλφσμπουργκ, αναζητεί τον αντικαταστάτη του και μέχρι να τον βρει στερείται εναλλακτικών λύσεων. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον η Ρεν καθυστερεί να δώσει το τελικό «ΟΚ» για τη μετακίνηση του Ενρίκε στην Τούμπα. Αλλωστε οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία στο οικονομικό σκέλος με τα ανταλλάγματα να φτάνουν στο 1.200.000 ευρώ και οι όποιες «διαφωνίες» των Γάλλων έχουν να κάνουν με τη διευθέτηση της μεταγραφής.

Το σκηνικό είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε διαμορφωθεί τις προηγούμενες ημέρες στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Πέδρο Ενρίκε να πιέζει την ομάδα να του δώσει μεταγραφή, έχοντας ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οπως ακριβώς είχε κάνει και ο Αφρικανός στους ανθρώπους του Δικεφάλου, για να πετύχει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ, στην οποία τελικά κατέληξε.

Μετά τις διαπραγματεύσεις του Λούμπος Μίχελ στη Γαλλία, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κάνουν και πολλά από το να περιμένουν πότε και αν θα αποδώσουν οι πιέσεις του 26χρονου εξτρέμ προς την ομάδα του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Οι εκτιμήσεις λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση του Ενρίκε.

Μένει Ισπανία ο Καρτάμπια

Το όνομα του Φεντερίκο Καρτάμπια συζητήθηκε εντός ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο να προτείνεται στον Δικέφαλο του Βορρά, σε μια περίπτωση που άρεσε μεν, αλλά εξαρχής άπαντες κατάλαβαν τη δυσκολία της αφενός λόγω των οικονομικών δεδομένων που έθετε ο παίκτης (απαιτούσε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δυο εκατ. ευρώ), αφετέρου λόγω της επιθυμίας του να εξαντλήσει την πιθανότητα παραμονής του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει πλησιάσει τη Βαλένθια και συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καλύψει τις βασικές τους ανάγκες και πλέον παρακολουθούν τις εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Στις εσωτερικές συζητήσεις που γίνονται στον Δικέφαλο του Βορρά αυτό που ακούγεται από τη στιγμή που μπήκαν στην τελική ευθεία οι περιπτώσεις Ενρίκε και Ουάρντα είναι το «μάλλον τελειώσαμε», καθώς εξετάζονται περιπτώσεις εσωτερικών μέσων και κεντρικών αμυντικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ