aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κλείνει» ο Ποντένσε, πλησιάζει ο Γουίλιαν

«Κλείνει» ο Ποντένσε, πλησιάζει ο Γουίλιαν

Ευχάριστα νέα προκύπτουν όσον αφορά στα μετεγγραφικά θέματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο οποίος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του ακραίου επιθετικού, την ίδια στιγμή που πλησιάζει και σε μέσο.

Από την Πορτογαλία προκύπτει πως ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται από προχθές βράδυ στην Αθήνα και έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, παρά τις πιέσεις της Σπόρτινγκ να παραμείνει στη Λισαβόνα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του που έληξε. Ο βραχύσωμος Πορτογάλος εξτρέμ, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη περάσει ιατρικά τεστ στην Αγγλία για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Η Diario de Noticias, που υποστήριζε τις προηγούμενες μέρες πως ο παίκτης θα ταξίδευε στην Αθήνα μέχρι χθες, υπογραμμίζει τις πολύ καλές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ατζέντη του 22χρονου άσου, τον Ζόρζε Μέντες, επισημαίνοντας πως η Νότιγχαμ Φόρεστ (ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού) έχει ήδη αποκτήσει τρεις παίκτες του διάσημου Πορτογάλου μάνατζερ.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται και από το μέτωπο στο θέμα με τον Γουίλιαν. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις της Φλαμένγκο και την πρόταση του Ολυμπιακού έχει μικρύνει και παρότι ακόμη δεν είναι αμελητέα, υπάρχει διάθεση να καλυφθεί για να επιτευχθεί το deal και ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός να μετακομίσει στο λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σανίν Πρτσιτς, ο Βόσνιος μέσος που είχε έρθει στην Ελλάδα αλλά προτίμησε να εξετάσει άλλες λύσεις, δείχνει ξανά «ζεστός» για τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί ξανά με τη δική του περίπτωση, είτε σε συνάρτηση με την έκβαση της προσπάθειας απόκτησης του Γουίλιαν, είτε και ξεχωριστά από αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ