aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κλείνει Ιβάν Ομπράντοβιτς

Οι μεταγραφικές ζυμώσεις συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς στον Ολυμπιακούς με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιχειρούν να σχηματίσουν το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ζιλέ, Οτζίτζα-Οφόε, Καρσελά και Εμενίκε είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός, ενώ εσχάτως στο μεταγραφικό ραντάρ των πρωταθλητών Ελλάδων έκανε την εμφάνιση του και ο κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ, Μπραμ Νάουτινκ, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει δυσκολίες.

Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ωστόσο πως άλλος είναι ο ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ με τον οποίο έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ, Ιβάν Ομπράντοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος, ο οποίος έχει 24 διεθνείς συμμετοχές φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχει καταλήξει ο Μπεσνίκ Χάσι με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Ομπράντοβιτς κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην περυσινή σεζόν, εκ των οποίων οι 26 στο πρωτάθλημα συντελώντας και ο ίδιος στην κατάκτηση του τίτλου. Οι καλές του εμφανίσεις με την ομάδα των Βρυξελλών είχαν ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του παίζοντας βασικός στα ματς με Γεωργία (1-3, 24/3) και Ουαλία 1-1 (12/11/16).

Ο 28χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, ενώ το 2009 μεταπήδησε στη Σαραγόσα. Στην ομάδα της Αραγονίας έμεινε για τέσσερις σεζόν. Συνέχισε στη Μαλίν, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην Άντερλεχτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ομπράντοβιτς εκπροσωπείται από γραφείο ατζέντηδων το οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ ο Σέρβος είχε ακουστεί ξανά για τους «ερυθρόλευκους» πριν από έξι χρόνια, την εποχή δηλαδή που αγωνιζόταν στη Σαραγόσα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ