aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλείνει άμεσα τον Μίλιτς ο Ολυμπιακός!

Κλείνει άμεσα τον Μίλιτς ο Ολυμπιακός!

Στο πρόσωπο του Χβρόγε Μίλιτς -φαίνεται πως- βρήκε τον βασικό στόχο του για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση και μάλιστα, άμεσα, του 28χρονου οπισθοφύλακα της Φιορεντίνα, με κανονική μεταγραφή!

Ο Κροάτης, που κοστολογείται γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, μετακόμισε (από τη Χάιντουκ, αντί 1 εκατομμυρίου) μόλις πέρυσι στην Ιταλία και με την ομάδα της Φλωρεντίας πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Serie A, ξεκινώντας βασικός τη σεζόν, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς του Europa League. Το ένα, δε, είναι το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, όπου ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει 3-2, με τον Μίλιτς να αγωνίζεται 51 λεπτά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, γύρω στον Δεκέμβρη, έχασε τη θέση του, με αποτέλεσμα να «ψάχνεται», πλέον, για να φύγει. Ο ύψους 1.83μ. ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά, έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Ροστόφ, Ίστρα και Τζουγκάρντεν, ενώ έχει φορέσει έξι φορές τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Όπως προείπαμε, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κλείσει άμεσα, καθώς θέλει να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα (σ.σ. περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 24/7), ενόψει Παρτίζαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ