aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλάμα: «Πουλήστε το κτήριο με τις πράσινες σημαίες»

Κλάμα: «Πουλήστε το κτήριο με τις πράσινες σημαίες»

Άσχετος, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος, με τα ποδοσφαιρικά θέματα αποδείχθηκε ο πρόεδρος της έδρας, αφού είπε επική ατάκα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας των προσφυγών εναντίον του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο πρόεδρος, στη συνομιλία με τον εκπρόσωπο του «τριφυλλιού», ενδιαφέρθηκε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και προσπάθησε να προτείνει μια λύση, αλλά… δεν γνώριζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Τάκης Λουκανίδης

Στην πρόταση του για αναβολή της διαδικασίας, ώστε να βρεθεί λύση, αναρωτήθηκε για το αν έχει ο Παναθηναϊκός κάποιο ακίνητο να πουλήσει, νομίζοντας ότι το κτήριο της Θύρας 13 επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στην ΠΑΕ. Όπως θα διαπιστώσετε από τον διάλογο, τον μπέρδεψαν οι πράσινες σημαίες, αφού δεν είναι γνώστης των θεμάτων του ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε και ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοταχώς για συμφωνία Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για Μολέντο

Πρόεδρος: «Να δώσουμε αναβολή να έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω σε δύο βδομάδες να έρθετε με καλά νέα. Αλήθεια δεν έχετε κάποιο ακίνητο να πουλήσετε για να βρείτε χρήματα;»

Παπαντωνίου: «Όχι δεν έχει ακίνητα. Μόνο παίκτες μπορεί να πουλήσει».

Πρόεδρος: «Πηγαίνοντας στον Άρειο Πάγο βλέπω ένα μεγάλο πράσινο κτίριο με σημαίες του Παναθηναϊκού».

Παπαντωνίου: «Εκεί στεγάζεται ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών».

Πρόεδρος: «Όπως καταλαβαίνετε είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ