aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚινητοποιήθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Κινητοποιήθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Παναθηναϊκός ο ρόλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κρίνεται αρκετά σημαντικός. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες έχει διαπιστωθεί ότι αρκετά μέλη της έχουν κινητοποιηθεί σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ΠΑΕ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι κάνοντας χρήση των λογαριασμών που έχει η Παναθηναϊκή Συμμαχία μπορούν να μπουν χρήματα άμεσα στην ΠΑΕ και μάλιστα αποφεύγοντας τη μεγάλη φορολογία. 

Το σημαντικό αυτό στοιχείο είναι γνωστό στα μέλη της Συμμαχίας τα οποία κινητοποιούνται για να συμπληρωθούν τα «κενά» που υπάρχουν στο Δ.Σ. της μετά την παραίτηση μελών. Αυτή την στιγμή το Δ.Σ. μετρά πέντε μέλη (έχουν παραιτηθεί τέσσερα). Θα γίνουν προσπάθειες να μπουν νέα πρόσωπα σε αυτό. Πρόσωπα άκρως αγαπητά από τους οπαδούς της ομάδας για να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Δύο από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιώργος Καραγκούνης. Αυτούς τους δύο αναμένεται να τους προσεγγίσουν άτομα της Συμμαχίας και να τους ζητήσουν να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια που θα γίνει. Εξάλλου, δεκτό έκανε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το αίτημα της Θύρας 13 για την παροχή των οικονομικών στοιχείων.

Όπως είχε γίνει γνωστό η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της την Πέμπτη ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ΔΣ της πράσινης ΠΑΕ συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής και ενέκρινε το εν λόγω αίτημα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα και πλέον αναμένεται άμεσα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δουν το φως της δημοσιότητας.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται από πλευράς τριφυλλιού ανακοίνωση στην οποία θα αναγράφονται τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα της ΠΑΕ, όπως φυσικά και οι οφειλές της. Επιπλέον, αποφασίστηκε οριστικά η ομάδα να δώσει τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ