aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κίνηση… Μακ στο 90′, αλλά μαύρα χάλια

Δεν βλεπόταν ο ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά που επικράτησε με 1-0 με γκολ στο 90′ από τον Μακ. Ο Απόλλωνας Πόντου έβαλε δύσκολα στον δικέφαλο και έδειξε πως θα είναι από τα φαβορί για άνοδο εν όψει της πρεμιέρας της Football League.

Το ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έπιασε τόπο, ενώ η εικόνα του ΠΑΟΚ περισσότερο προβλήματισε παρά ικανοποίησε κι ας υπήρχαν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Υπήρξε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων με τον Απόλλωνα να κερδίζει τις εντυπώσεις με την μαχητικότητά του και όσους επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός να μην αρπάζουν ευκαιρία από τα… μαλλιά.

Όπως και να έχει οι «ασπρόμαυροι» με το τέρμα του Μακ κλείδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι «Πόντιοι» στο 94′ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν με τον Ν’Λουντουλού θα παίξουν τα ρέστα τους με τον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. ΠΑΟΚ 6 (3-1)

2. Απόλλων Πόντου 3 (1-1)

3. Λεβαδειακός 3 (6-2)

4. Αιγινιακός 0 (0-6)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Καλί, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο, Ενλουντουλού, Χασομέρης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης (72′ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας (64′ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Λημνιός (60′ Τζάλμα), Μακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ