aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚέρκυρα από ατσάλι, δεν λύγισε με εννέα παίκτες!

Κέρκυρα από ατσάλι, δεν λύγισε με εννέα παίκτες!

Σαν να νίκησε! Η Κέρκυρα πήρε σπουδαίο βαθμό (1-1) στην έδρα της Λαμίας, όπου στάθηκε όρθια παίζοντας με εννέα από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παμλίδης άνοιξε το σκορ στο 6’ με κεφαλιά σε μια φάση που ο Αναστασιάδης είχε μείνει εκτός μάχης λόγω μυϊκού τραυματισμού και ο προσωπικός του αντίπαλος έμεινε ουσιαστικά αμαρκάριστος.

Στο 45’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πίτι. Σε εκείνο το σημείο ο Σοϊλέδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για το τράβηγμα στον Ισπανό και άφησε την ομάδα του με δέκα. Δευτερόλεπτα μετά ο Μπαλάφας πήρε κι αυτός δεύτερη κίτρινη, για άγαρμπο μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7′ Κουκόλης – 51′ Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (66′ Ντακόλ), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Βάντερσον.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Μπαλάφας, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Κόντος (46′ Αρτυματάς), Επστάιν (76′ Νούνες), Ντιογκό (56′ Σπίνουλας), Παμλίδης, Γρομητσάρης.

Γκολ: 45’+2′ πεν. Πίτι / 6′ Παμλίδης

Κίτρινες κάρτες: 29′ Παντελιάδης, 68′ Κουτρομάνος,  81′ Ασίγκμπα / 8′ Σοϊλέδης, 18′ Μπαλάφας, 62′ Γιαννακόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 45’+1′ Σοϊλέδης, 45’+4′ Μπαλάφας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ