aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚατήφορος χωρίς σταματημό για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Κατήφορος χωρίς σταματημό για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Τραγική εμφάνιση, τραγική διαιτησία… Ο Παναθηναϊκός ήταν για άλλη μία φορά κάκιστος, χάνοντας 1-0 στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα, αλλά δικαίως φωνάζει για τα (μη) σφυρίγματα του διαιτητή Παπαδόπουλου, που αλλοίωσαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα, καθώς, ακόμη και με αυτή την εμφάνιση, το «τριφύλλι» θα μπορούσε, έστω, να μη χάσει στο νησί των Φαιάκων. 

Στο 11′, λοιπόν και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 0-0, ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας δεν έχει δει το τράβηγμα του Γρομητσάρη στον Τσάβες, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ (άρα ο 26χρονος στόπερ έπρεπε να αποβληθεί) και στο φινάλε, στο 88′ συγκεκριμένα, το πεντακάθαρο πέναλτι του Σοϊλέδη πάνω στον Καμπέσας!

Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» ήταν, πραγματικά, αποκαρδιωτικοί, με μόλις μία φάση προς την εστία της Κέρκυρας -και τους Μουνιέ, Χίλιεμαρκ να κάνουν το ντεμπούτο τους, αλλά να μην καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, δείχνοντας πώς θέλουν δουλειά ακόμα, προκειμένου να «μπουν» στην ομάδα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής (πέρα από τον Παπαδόπουλο), ο Κουτρουμπής, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κάνει ένα ανόητο χέρι στο 17′, μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και τον Επστάιν να μην αστοχεί από τα 11 βήματα, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στους νησιώτες, που πανηγυρίζουν τους πρώτους βαθμούς τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» είναι στην τελευταία θέση, με μηδέν βαθμούς…

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79′ Κόντος), Μπαλάφας (86′ Ζορμπάς), Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69′ Αρτυματάς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67′ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61′ Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46′ Άλτμαν), Τσάβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ