aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚατηφορίζει στον Παναθηναϊκό ο Μυστακίδης

Κατηφορίζει στον Παναθηναϊκό ο Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ο ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλει να αποκτήσει περισσότερο από κάθε άλλον διαθέσιμο παίκτη του ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς το πρόβλημα του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται κυρίως στην επιθετική γραμμή που οι «πράσινοι» έχουν λίγες επιλογές. Και μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε ακόμα ένα βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, της μετεγγραφής δηλαδή του 23χρονου επιθετικού (παίζει και στην κορυφή και σαν περιφερειακός) στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ, με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε το «ok» ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή των Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη και Κάτσε.

Ο Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε να τους πάρει πληρωμένους από τον ΠΑΟΚ και με την προοπτική να τους κάνει δικούς τους μετά το καλοκαίρι, κάτι που ωστόσο είναι δύσκολο κυρίως για τον Μυστακίδη. Αντίθετα, είναι πιθανό η μετεγγραφή του Κωνσταντινίδη να γίνει με αυτό τον τρόπο, αν ο Παναθηναϊκός θελήσει τελικά τον παίκτη, μιας και γι’ αυτόν που «καίγεται» είναι ο Μυστακίδης. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, μιας και ο Ουζουνίδης πιέζει ώστε να προχωρήσουν οι κινήσεις και το ρόστερ να μεγαλώσει τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ