aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαθυστερούν οι μετεγγραφές στον Παναθηναϊκό

Καθυστερούν οι μετεγγραφές στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέα αγωνιστικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε κάποια ονόματα για να ενισχύσουν την ομάδα, αφού περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Η διοίκηση έχει ενημερώσει τους Μουνιέ, Οικονόμου και Άλτμαν να βρουν ομάδα καθώς δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και τα συμβόλαια τους κοστίζουν ακριβά, με την ΠΑΕ να προτιμά την πώληση τους.

Αν και όταν γίνει αυτό (δεν είναι εύκολο μιας και τα συμβόλαια των Μουνιέ, Άλτμαν είναι υψηλά) τότε θα ξεκινήσουν να γίνονται και οι πρώτες κινήσεις αφού θα έχουν εξοικονομηθεί κάποια έξτρα χρήματα για μεταγραφές και συμβόλαια, από αυτούς παίκτες. Το μπάτζετ αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα με το περσινό, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι περισσότερες μεταγραφές να γίνουν τον Αύγουστο και κυρίως στα τέλη του μήνα, όπου οι τιμές θα είναι πιο χαμηλές σε σχέση με τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ