aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο Χιμένεθ

Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο Χιμένεθ

Οι ενοχλήσεις του Όγκνιεν Βράνιες στη γάμπα δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί κανονικά τις προηγούμενες μέρες και πλέον είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ, την Πέμπτη στο Βέλγιο. 

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αναμέτρηση και μιλώντας στους συμπαίκτες του έλεγε πως δεν πρόκειται να λείψει, ωστόσο με τις μέρες να περνούν και τον ίδιο να μην μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα, ο Μανόλο Χιμένεθ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να προκρίνει το 4-3-3, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ήδη από το φιλικό της περασμένης Πέμπτης με τον Πλατανιά, ο Ισπανός είχε δείξει πως σκέφτεται να πάει στο πρώτο ματς με την Μπριζ με σύστημα 4-3-3.

Άλλωστε αυτό δοκίμασε και στα 90 λεπτά του φιλικού. Και μια ακόμα ισχυρή ένδειξη πως αυτό το σχήμα έχει προβάδισμα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι με τους Βέλγους, είναι η δουλειά που έγινε τις τελευταίες μέρες στα Σπάτα.

Αν πάντως προτιμηθεί το παραπάνω σχήμα, τότε ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Μπακάκης και ο Λόπες στα δύο άκρα, ενώ ο Τσόσιτς είναι φαβορί για να παίξει με τον Βράνιες, αν ο τελευταίος είναι έτοιμος, διαφορετικά με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως ο Μάνταλος θα παίξει σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, με πιθανότερους συμπαραστάτες τους Σιμόες και Γιόχανσον, αν και τις δικές τους πιθανότητες έχουν οι Γαλανόπουλος και Αϊντάρεβιτς. Χριστοδουλόπουλος και Τρίστασον έχουν τον πρώτο λόγο για τα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ δοκιμάστηκε ο Κλωναρίδης στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Λιβάγια είχε άδεια.

Πάντως ο Κροάτης φορ έχει προβάδισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ