aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καθάρισε» στο τέλος και τον Απόλλωνα η ΑΕΛ!

«Καθάρισε» στο τέλος και τον Απόλλωνα η ΑΕΛ!

Η συνήθεια που έγινε… λατρεία για την ΑΕΛ! Η μεταμορφωμένη -επί Φυντάνη στον πάγκο- Λάρισα λύγισε και τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας για ακόμη μια φορά μετά το 70ο λεπτό και επικρατώντας με το αγαπημένο της 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 86’ ο Ντέλετιτς, εκμεταλλευόμενος την κάκιστη εκτίμηση της φάσης και το γλίστρημα του Κούρου!

Καβάλησε την Ελαφρά Ταξιαρχία η ΑΕΛ, έχοντας πλέον 13 βαθμούς και ξεφεύγοντας σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη. Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 4 αγωνιστικών του Απόλλωνα, που έμεινε στους 10 βαθμούς! Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται στη Ριζούπολη την Λαμία!

Φοβερό παιχνίδι από τον Τσόβιτς που «έβγαλε» ότι μπορούσε και κράτησε όρθιο στο πρώτο ημίχρονο τους φιλοξενούμενους αλλά ήταν αδύνατο να κάνει κάτι στο γκολ του Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του αγώνα!

Φοβήθηκε το ματς ο Ζόραν Βούλιτς, ο οποίος παρότι η ομάδα του στεκόταν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αποφάσισε να βγάλει επιθετικό (Καστιγέχος) και να βάλει αμυντικό (Κύργιας), κάτι που έκανε τον Απόλλωνα να οπισθοχωρήσει και εν τέλει να το πληρώσει. Ρίσκαρε και δικαιώθηκε ο Φυντάνης, με μία εκ των αλλαγών του (Περόνε) να βγάζει την ασίστ στο γκολ της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ