aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κάθαρη και ξάστερη πρόκριση για Πανιώνιο

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κράτησε μόλις 28 λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Πανιώνιος να ανοίξει το σκορ (με τον Σπιριντόνοβιτς) στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8».

Με δεδομένο ότι ο Ιστορικός ταξίδεψε στις αποσκευές του με το 2-0 της Αθήνα, ο ΟΦΗ δεν μπήκε καν στον κόπο να προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, άλλωστε για τους Κρητικούς άλλες είναι οι προτεραιότητες.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες επιδόθηκαν σε συντήρηση, έριξαν νέους παίκτες στο γήπεδο για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ο Πανιώνιος περιμένει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση.

ΟΦΗ: Στρέζος, Φαζός (53′ Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71′ Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83′ Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58′ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46′ Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (66′ Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ