aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚαταγγελία-βόμβα του Παναθηναϊκού: Είχε ενημερώσει ΚΕΔ-ΕΠΟ για τον Κύζα

Καταγγελία-βόμβα του Παναθηναϊκού: Είχε ενημερώσει ΚΕΔ-ΕΠΟ για τον Κύζα

Τις αποκαλύψεις που είχε προαναγγείλει σχετικά με το παρασκήνιο της επιλογής Κύζα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή του, το «τριφύλλι» αναφέρει ότι είχε επισημάνει εκ των προτέρων τους κινδύνους που εγκυμονούσε η παρουσία του συγκεκριμένου διαιτητή. Τονίζει ωστόσο ότι η στοιχειοθετημένη καταγγελία του ουδέποτε διερευνήθηκε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ