aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Καταγγελία της ΑΕΚ κατά Φορτούνη!

Τη νομική οδό αναμένεται ακολουθήσει η ΑΕΚ στην υπόθεση Κώστα Φορτούνη.

Η Ένωση σκοπεύει να κάνει καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά του διεθνή άσου (που ζήτησε συγγνώμη μέσω δήλωσης) για τη συμπεριφορά του αμέσως μετά το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport».

O 26χρονος μεσοεπιθετικός «ξέφυγε», καθώς η κάμερα της Nova τον έπιασε να λέει προς την εξέδρα: «εγώ σας γ@@@ω». Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ή ο αναπληρωτής του, Γιώργος Λαΐνης θα εξετάσει την υπόθεση, μελετώντας το DVD του ντέρμπι. Αν κρίνει ότι υπάρχει συμπεριφορά του Φορτούνη εμπίπτει στις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ. Εάν κριθεί ότι υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά και τους οπαδούς ή ότι είχε υβριστική συμπεριφορά, θα του ασκήσει δίωξη.

Λογικά, θα απολογηθεί στην Πειθαρχική της Super League μέχρι την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την κίνησή προς την εξέδρα του ΟΦΗ και έχασε το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, στο οποίο ούτως ή άλλως δεν θα ξεκινούσε βασικός.

Εφόσον κληθεί σε απολογία ο Φορτούνης, θα κινδυνεύσει με μια αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά και διαγωγή προς τους θεατές (άρθρο 10, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα) ή με δύο για υβριστική συμπεριφορά (παράγραφος 1β του άρθρου 10). Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο και τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ