aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Καταλήγει σε Στιλ ο Ολυμπιακός!

Πιάνει… λιμάνι ο Λουκ Στιλ.

Είχε φανεί τα τελευταία 24ωρα ότι ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι του με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, αφού οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο και ο 26χρονος άσος αποτελεί ξένο σώμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πορεύονται με τον Σα ως πρώτη επιλογή και θέλουν έναν έμπειρο παίκτη για να τον πλαισιώσουν, είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Λουκ Στιλ.

Ναι, τον Άγγλο γκολκίπερ, που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2014 έως το 2017 και που από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είχε ακουστεί έντονα και το όνομα του Ματίτς Κότνικ του Πανιώνιου, αλλά εκτιμάται ότι οι Πειραιώτες θα καλύψουν το συγκεκριμένο κενό με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Στιλ έχει τέσσερις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ, μια στο FA Cup, αυτή κόντρα στην Τσέλσι (νίκη με 2-0 των «μπλε» με τέρματα του Μοράτα), στην οποία έπιασε πέναλτι του Φάμπρεγας. Στο πρωτάθλημα (αγωνίζεται στην Championship η Νότιγχαμ) δεν έχει κάνει συμμετοχή.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεγράψουμε εντελώς την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ για Ολυμπιακό. Σίγουρα, θα αποκτηθεί ο ένας από τους δύο. Όχι κι οι δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ