aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΚατάλαβε το... λάθος ο Φαν’τ Σιπ, αυτόν τον διεθνή παίρνει ξανά στην Εθνική

Κατάλαβε το… λάθος ο Φαν’τ Σιπ, αυτόν τον διεθνή παίρνει ξανά στην Εθνική

Ο Τζον Φαν’ τ Σιπ επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στην Εθνική Ελλάδας, καθώς στις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις με Ιταλία και Βοσνία δεν περιλαμβάνονται «βαριά» ονόματα, με τον Ολλανδό τεχνικό να «κόβει» τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σάμαρη και Μήτρογλου.

Οι αντιδράσεις για τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή είναι πολλές, αν και ο ίδιος υποστήριξε πως το γεγονός ότι οι παραπάνω μέχρι πρότινος βασικοί άσοι δεν περιλαμβάνονται στις κλήσεις του αποφασίστηκε στο πλαίσιο δοκιμών και δεν σημαίνει ότι η «πόρτα» της Εθνικής κλείνει οριστικά για αυτούς.

Ειδικά για τον Κώστα Μανωλά, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φαν’τ Σιπ κάθε άλλο παρά… ξεγραμμένο τον έχει. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει σε εκτίμηση τις ικανότητες του έμπειρου στόπερ, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του όντας σταθερά ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της Serie A τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε, τα εναπομείναντα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 είναι αδιάφορα βαθμολογικά για την Ελλάδα, η οποία δεν διατηρεί ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Ειδικά από τη στιγμή που τα ματς με Ιταλία και Βοσνία είναι τα πιο δύσκολα που απομένουν, ο Φαν’τ Σιπ τα αντιμετωπίζει ως δυνατά τεστ, ιδανικά για να τσεκάρει την ετοιμότητα νέων παικτών και το κατά πόσο βρίσκονται στο επίπεδο να βοηθήσουν την ομάδα ενόψει του επόμενου στόχου, που είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ 2022.

Στα τέσσερα ματς των προκριματικών που έμειναν, όλοι κρίνονται από το τεχνικό τιμ και οι νέοι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να πάρουν τη θέση των «παλιών». Έτσι κι αλλιώς, αναφορικά με τους αμυντικούς, στην αποστολή βρίσκεται ο Σιόβας, για τον οποίο πολλοί υπέθεταν ότι θα είναι ανάμεσα στους «κομμένους», ένας πρωτοεμφανιζόμενος στην Εθνική Ανδρών (Χατζηδιάκος) και δύο παίκτες-στοιχήματα που επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό (Λαμπρόπουλος, Ρέτσος). Κάτι που σημαίνει ότι ποδοσφαιριστές της αξίας του Μανωλά, και του Παπασταθόπουλου σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρούνται… τελειωμένοι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ