aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καρφιά» Γιαννακόπουλου: «Ποιος είναι ο τζάμπα μάγκας που υποσκάπτει τα πάντα;»

«Καρφιά» Γιαννακόπουλου: «Ποιος είναι ο τζάμπα μάγκας που υποσκάπτει τα πάντα;»

Ξεκάθαρες ευθύνες στον Νικόλα Πατέρα και σε όσους διοίκησαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την περίοδο της πολυμετοχικότητας καταλογίζει με σχόλιό του στο Instagram -και μια χαρακτηριστική φωτογραφία…- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ χαρακτηρίζει ήρωα τον Γιάννη Αλαφούζο και ζητά να μάθει ποιοι χρέωσαν τόσα εκατομμύρια το ποδόσφαιρο του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε: «Ήρθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον παο στα βράχια οικονομικά…ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ!!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομα του πάνω…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??? υ.γ. οι ημερομηνίες στην φώτο δεν έχουν καμία σχέση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ