aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαρέρα στους παίκτες: «Αν παίζουμε έτσι, θα τους κερδίσουμε όλους»

Καρέρα στους παίκτες: «Αν παίζουμε έτσι, θα τους κερδίσουμε όλους»

Ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας δίνει, πέρα από την τακτική και την προετοιμασία ενός αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα και αυτό φρόντισε να το δείξει από το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ.

Πριν το ματς με την Ξάνθη, στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες πριν τη σέντρα, ανέβασε τον τόνο της φωνής του για να δώσει ώθηση σ την ομάδα του. «Βγείτε έξω να τους κερδίσουμε. Θέλω δύναμη, πάθος και μάχη μέχρι το τέλος», ήταν τα λόγια του.

Αμέσως μετά το ματς εξήρε την συμπεριφορά των παικτών του. «Έτσι σας θέλω. Μαχητές! Αν παίζουμε πάντα έτσι, θα τους κερδίσουμε όλους», ήταν τα λόγια του.

Πάντως δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να κάνει «εκπτώσεις» σε θέματα πειθαρχίας. Χθες βλέποντας κάποιους παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο για προπόνηση 1-2 λεπτά μετά τις 12:00, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα. «Δεν θέλω να αργείτε ούτε ένα λεπτό. Στις 12:00 ακριβώς πρέπει να είστε στο γήπεδο. Πρέπει να σέβεστε την ομάδα», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ