aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαρέρα: «Έχουμε κίνητρο, να ροκανίσουμε τη διαφορά από τους δυο πρώτους»

Καρέρα: «Έχουμε κίνητρο, να ροκανίσουμε τη διαφορά από τους δυο πρώτους»

Τον στόχο του να βρεθεί η ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει των πλέι-οφ έθεσε ξεκάθαρα ο Μάσιμο Καρέρα.

Σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, ο Ιταλός τόνισε ότι η δική του ομάδα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και να ροκανίσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Όσο για τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε μετά την τεσσάρα επί του Παναιτωλικού, σημείωσε ότι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής και τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για τη δυσαρέσκειά του μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού παρότι η ΑΕΚ νίκησε: «Δεν χειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί να τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε λάθη, που μας κούρασαν».

Για αυτά που κέρδισε η ΑΕΚ στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα: «Η ομάδα μπορεί πάντα να βελτιώνεται. Μόνο μερικά ματς κερδίσαμε, τίποτε άλλο. Θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε».

Για σημεία που κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να επέλθει αυτή η βελτίωση: «Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής, ακόμη και μετά από νίκες. Εμείς κάνουμε λάθη, όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε».

Για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ειδικά στην άμυνα: «Έχω κάποιες ιδέες γι’ αυτό. Σήμερα και αύριο θα τις δουλέψουμε στην προπόνηση και αναλόγως θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Έχουμε, πάντως, επιλογές».

Για το πώς περιμένει τον ΟΦΗ, που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο: «Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ, όμως, είναι σημαντικό και για εμάς. Περισσότερο σημαντικό, θα έλεγα! Υπάρχει ντέρμπι πρωτοπόρων αυτή την αγωνιστική και θέλουμε να ροκανίσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τους δύο πρώτους. Άρα, έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΟΦΗ».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Προηγείται το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη μάχη του τίτλου στην Ιταλία: «Η Γιουβέντους, η Λάτσιο και η Ίντερ είναι πολύ δυνατές, όμως, η Γιουβέντους πιο δυνατή από τις άλλες. Βρίσκεται στην καλύτερη θέση για το τρόπαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ