aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαραπαπάς: «Είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια»

Καραπαπάς: «Είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια»

Για προκλητική στάση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις σουίτες της Τούμπας, αλλά και στα αποδυτήρια έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.Ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα των Πειραιωτών περιμένει μια «συγγνώμη» η οποία όμως δεν έχει έρθει ακόμα από πλευράς «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπήρξαν προκλήσεις από πλευράς τόσο στις σουίτες, όσο και στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Υπήρξε μια ένταξη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν. Περιμέναμε για όλα αυτά μια “συγγνώμη”, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο, όπως πριν από λίγες μέρες σε άλλο γήπεδο. Το θέμα είναι ότι έπεσε στον προπονητή ένα ρολό ταμειακής το οποίο δεν ήταν ανοιχτό και για αυτό τη δύναμη σαν να έπεφτε πέτρα. Αν θέλουν του ΠΑΟΚ να γίνουν πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να φέρονται με πολιτισμό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ωστόσο, εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά και από τέτοιες έδρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ