aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κανένα θέμα με Μόρα

Μετά από δέκα χρόνια περιπλανήσεων στα γήπεδα της Ιταλίας ο Βαγγέλης Μόρας έβγαλε το εισιτήριο της επιστροφής για τα μέρη μας. Και συγκεκριμένα για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Οι απαιτήσεις πολλές από τα Καναρίνια, όμως, για την ώρα ο έμπειρος στόπερ δεν φαίνεται να τις δικαιώνει. Κάτι που σίγουρα έχει παρατηρήσει ο Μάκης Χάβος, με αποτέλεσμα να τον αφήνει εκτός αποστολής για το εντός έδρας ματς κόντρα στην παλιά του ομάδα: την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι του Παναιτωλικού προσπαθούν με κάθε τρόπο να στείλουν το μήνυμα στον Μόρα πως δεν τον θέλουν στις τάξεις τους. Όμως, όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Η απάντηση είναι αρνητική. Για την ώρα. Τόσο από το περιβάλλον του παίκτη όσο και από εκείνο του συλλόγου, όπως έμαθε to 10.gr. Μάλιστα, όλοι όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Μόρα λένε πως δεν ήξερε καν ότι έχει γραφτεί κάτι τέτοιο και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Ωστόσο, ο σοφός λαός λέει πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες πολλά θα ξεκαθαρίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ