aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚανένα θέμα Φενέρμπαχτσε και Λιβάγια!

Κανένα θέμα Φενέρμπαχτσε και Λιβάγια!

Καθησυχαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία για το θέμα του ενδιαφέροντος της Φενέρμπαχτσέ για τον Μάρκο Λιβάγια.

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Σταυρόπουλος η τουρκική ομάδα δεν έχει κάνει καμία επαφή προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής του παίκτη, δηλαδή, όχι πρόταση αλλά ούτε καν κρούση στην ελληνική ομάδα για την απόκτηση του Κροάτη άσου.

Ο λόγος είναι συγκεκριμένος και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο τουρκικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ενώ είναι σε επιτήρηση τόσο από την UEFA όσο και από την τουρκική ομοσπονδία σχετικά με τα οικονομικά.

Έτσι ο νέος προπονητής της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ, μπορεί να έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό της ΑΕΚ αλλά δεν είναι δυνατό να γίνει απολύτως τίποτα εάν πρώτα δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση παίκτη για να μπουν στα ταμεία χρήματα.

Την ίδια στιγμή έχει γίνει ξεκάθαρο στον Μπουλούτ από τη διοίκηση πως στόχος του είναι να αναδείξει ταλέντα ανεβάζοντας ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ